تحریم‌های جدید آمریکا علیه چین به اتهام همکاری با کره شمالی-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

تحریم‌های جدید آمریکا علیه چین به اتهام همکاری با کره شمالی

پنج شرکت و ۶ شهروند چین امروز (چهارشنبه) به اتهام تسهیل برنامه تسلیحاتی و فضایی کره شمالی، هدف تحریم‌های وزارت خزانه‌داری ایالات متحده قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک شبکه مستقر در چین به اتهام حمایت از کره شمالی در ساخت موشک‌های بالستیک و پیشبرد برنامه فضایی‌اش تحت تحریم وزارت خزانه‌داری ایالات متحده قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ۶ فرد و پنج شرکت چینی که در این شبکه موسوم به «شی کیانپی» فعالیت داشتند در فهرست تحریم‌های جدید آمریکا قرار گرفتند. این افراد و شرکت‌ها به تهیه اقلامی در حمایت از برنامه‌های تسلیحاتی و فضایی کره شمالی متهم شده‌اند؛ برنامه‌هایی که مورد تحریم شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار دارد.

وزارت خزانه‌داری ایالات متحد مدعی شد کره شمالی برای پیشبرد برنامه‌های خود به شبکه‌ها و شرکت‌های خارجی تکیه می‌کند تا تجهیزات و قطعات موردنیاز خود را تأمین کند.

به ادعای این وزارتخانه، کشور‌های ثالث این قطعات را از تولیدکنندگان بین‌المللی خریداری کرده و سپس آنها را به کره شمالی ارسال می‌کنند؛ اقدامی که موجب می‌شود تولیدکنندگان از اینکه این قطعات در نهایت در برنامه‌های تسلیحاتی پیونگ‌یانگ به کار گرفته خواهند شد، مطلع نباشند.

همچنین به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، چهار شرکت از این پنج شرکت در حوزه فناوری‌های دیجیتال فعالیت دارند و فعالیت شرکت پنجم در حوزه فلزات است. همچنین وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده است «شی کیانپی» در واقع نام یک شهروند چینی است که نقش پررنگی در مدیریت این شبکه دارد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار